KC Verde : Een vrijwilligersvriendelijke club ?

Definitie vrijwilligerswerk (Wikepedia): Vrijwilligerswerk is het geheel van activiteiten uitgevoerd door een vrijwilliger, zonder vergoeding, met een maatschappelijk doel en voor anderen, hetzij individuen, groepen of de samenleving in haar geheel, binnen een organisatie, met of zonder rechtspersoonlijkheid.

Binnen Verde hebben we al een grote groep vrijwilligers die actief zijn. Lijkt het je leuk om ook vrijwilliger te worden in onze club.

Laat het weten aan de vrijwilligerscommissie ! Zij helpen je graag bij het vinden van een leuke taak die bij je past. De vrijwilligerscommissie blijft betrokken zelfs al heb je al een leuke taak gevonden.

Vrijwilligerscommissie :

Kathleen Callaerts             wedstrijdsecretaris@Verde-korfbal.be

Tania Selderslaghs             Tania.selderslaghs@telenet.be

Vrijwilligersbegeleiders :

Svea Van Goey                  svea.bart@telenet.be

Nancy Lemmens                Lemmens.n@skynet.be

Anne Vermeulen                anne.vermeulen26@gmail.com

We kunnen altijd nog medetrekkers gebruiken om van onze club een nog betere vrijwilligersvriendelijk club te maken.

Vrijwilliger zijn

Is vrijwillig