Zoals reeds enkele weken geleden aangekondigd zal Tom Mertens het volgende seizoen de kernploegen van KC Verde onder zijn hoede nemen.

Om onze technische staf te vervolledigen heeft KC Verde de overeenkomst met Yannick Van Dyck bestendigd en hij zal dus ook volgend seizoen de rol als T2 verder opnemen.

De jeugdreeksen heeft Yannick bij AKC doorlopen, later is hij enkele jaren bij de kern van Kwik gaan spelen.  Vervolgens is Yannick zich gaan focussen op zijn carriere als jeugdtrainer bij respectievelijk AKC, Kwik en Verde om dan uiteindelijk 2 seizoenen geleden de stap als assistent naar de kernploegen van Verde te maken.  In de voorbije jaren heeft Yannick zich ook verder ontwikkeld als trainer en heeft hij met succes zijn trainer B diploma behaald.

KC Verde wenst Tom en Yannick veel succes in het verder bouwen aan de ontwikkeling van onze kernploegen, we kijken samen uit naar een fijne samenwerking en mooie sportieve resultaten.