KC Verde in zee met Tom Mertens.

KC Verde meldt dat ze overeenkomst hebben bereikt met Tom Mertens.

Tom zal aan de slag gaan als hoofdtrainer voor hun kernploegen vanaf seizoen 2018-2019.

De club heeft het volste vertrouwen dat Tom, met zijn ervaring,  onze jonge spelersgroep verder kan doen evolueren. Hij heeft reeds zijn pluimen verdiend als trainer bij ASKC en de laatste 3 jaar bij het Nederlandse Tjoba. Ook door zijn eerdere ervaring als speler in het eerste team van Kwik heeft hij genoeg bagage opgedaan om onze ploegen ‘tips en trics’ bij te brengen

Naast de overstap naar een nieuwe T1 zal KC Verde ook vanaf augustus 2018 haar nieuwe locatie in gebruik nemen.

De verhuis naar de Wilrijkse plein zal tegen augustus 2018 achter de rug zijn. Onze kantine wordt kortelings ingericht tot een mooie, sfeervolle thuisbasis. Vanaf de start van volgend seizoen zullen de trainingen en thuiswedstrijden van KC Verde plaatsvinden op de kunstgrasvelden. Tijdens de zaalperiode worden ook de thuiswedstrijden in de sporthal op de Wilrijkse plein gespeeld.

Een grote stap in het bestaan van Verde.

Het bestuur van KC Verde wenst Tom en zijn spelersgroep veel succes in het boeken van sportieve resultaten.